Да се подговим за лятото - 2 нови продукта, с които бързо ще повдигнем пролетното си настроение и ще подготвим силуета си за лятото!

 

 


Дата: 2018-05-06

 

MINCIFINE® slimming oil – Отслабващо олио за тяло

Сертифицирана БИО козметика, 100 ml бутилка спрей

Произведено във Франция!

 

Отслабващото БИО олио MINCIFINE® е богато на активни съставки за стимулиране премахването на мастните депа, изглаждане на кожата, укрепване и тонизиране:

 

• Етерични масла от грейпфрут, хвойна и розмарин, с дрениращо, стягащо и тонизиращо;

• Кайсиеви ядки и сусамово масло, които спомагат за поддържане на еластичността на кожата и предотвратяване на нейното изсушаване и

• Масло от зелено кафе, което съдържа кофеин, за да стимулира премахването на мастните запаси и подпомогне изглаждане на кожата.

 

и 

 

MINCIFINE® anti-cellulite gel – Антицелулитен гел за тяло

Сертифицирана БИО козметика, 150 ml туба

Произведено във Франция!

 

Антицелулитният гел за тяло MINCIFINE® е създаден в помощ с борбата с целулита и портокаловата кожа. Съдържа комбинация от растителни съставки с установено дрениращо и изглаждащо кожата действие: висококонцентриран кофеин, екстракт от Centella asiatica, кафяви водорасли Sphacelaria scoparia, див чемшир, гинко билоба и масло от кайсиеви ядки.

 

- Максимална концентрация: 5% кофеин

- За да изгладите "портокалова кожа"

- За по-ефективно дрениране на тъканите

 

Заложете на качествените френски БИО продукти на Fleurance Nature за отслабване и подпомагане в борбата с целулита - разгледайте и купете!


Върни До Горе