Нетоксичните лакове за нокти - новият топ тренд в натуралната козметика

Дата: 18 Ное 2017

Нетоксичните лакове за нокти - новият топ тренд в натуралната козметика

 

 

 

Тенденциите в маникюра и педикюра са едни от най-бързо развиващите и променящите се, но рядко се свързват с натуралната козметика. Традиционните лакове за нокти всъщност са едни от най-токсичните продукти за разкрасяване, тъй като съдържат много вредни химикали. Вдишването им при нанасянето на лак, било то вкъщи или в салон за красота, може да бъде изключително вредно, особено за малки деца и бременни жени.

За щастие, един от най-новите трендове в натуралната козметика, нетоксичните лакове, предоставят здравословна алтернатива именно на този проблем. Тези специално разработени лакове за нокти са съвсем отскоро на пазара и се продават в изключително селектирани натурални и био козметични магазини, най-вече в Съединените Щати.

     

Нетоксичните лакове за нокти са разработени на подобна основа като тази на гел лаковете, с тази разлика, че съдържат много по-малко или почти никакви токсини. Изчистеното им съдържание ги прави много по-подходящи за почитателите на натуралната козметика от традиционните лакове.

Въпреки, че нетоксичните лакове не могат да постигнат същия дълготраен ефект като гел лаковете, по-висококачествените от тях са достатъчно издръжливи, за да заместят употребата на класически лак за нокти. Освен това,  поради липсата на токсични химикали в тях, те са не само по-полезни за здравето, а и не отслабват здравината на нокътя така както обикновените и гел лакове.

Макар и все още навлизащи на пазара, нетоксичните лакове имат достатъчно предимства пред традиционните си конкуренти, за да се утвърдят като тяхна натурална алтернатива в ежедневната употреба, а може би в бъдеще и в професионалната козметика. Ако все още не сте попадали на този нов тренд в маникюра и педикюра, препоръчваме ви да опитате.

 

             

 

 

АКО СЪДЪРЖАНИЕТО НА СТАТИЯТА ВИ Е БИЛО ПОЛЕЗНО, ХАРЕСАЙТЕ FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ -  https://www.facebook.com/beautyspot.bg/  И ЩЕ МОЖЕ ДА СЛЕДИТЕ И ДРУГИ ИНТЕРЕСНИ СТАТИИ СТАТИИ, НОВИНИ И ПРОМОЦИИ!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари

Нови продукти

Всички продукти

Върни До Горе